I den banbrytande dokumentärserien 'High on the Hog: Hur det afroamerikanska köket förändrade USA', tar kocken och författaren Stephen Satterfield tittarna med på en smakrik resa från Afrikas rika kulturarv till hjärtat av Texas. Genom en serie av åtta avsnitt, uppdelade på två säsonger sedan premiären 2021, utforskar Satterfield den djupa och ofta oupptäckta historien bakom afroamerikanska maträtter och deras oskiljaktiga inverkan på den amerikanska matkulturen. Med nya avsnitt på väg, fortsätter 'High on the Hog' att vara en hyllning till de kulinariska traditioner som format USA, och en påminnelse om matens kraft att förena människor över kulturella gränser.
High on the hog: Hur det afroamerikanska köket förändrade USA finns för närvarande tillgänglig för streaming,uthyrning och köp i Sverige
Prenumeration
A Black Panther reflects on the pivotal free breakfast program. Luminaries gather for a special dinner and layered conversation about race and food.
Chef and writer Stephen Satterfield breaks bread with cooks and scholars while exploring Black cuisine's history and flavorful contributions to America.
Black food is American food. Chef and writer Stephen Satterfield traces the delicious, moving throughlines from Africa to Texas in this docuseries.